Cineragua 2023

Op donderdag 13 april presenteren we met Cineragua de film La Hija de todas las Rabias (Daughter of Rage) van Laura Baumeister (2022).

We volgen het leven van María, een bijzonder meisje van 11 jaar met veel fantasie.  Ze woont aan de rand van een vuilnisbelt, samen met haar moeder Lilibeth. Hun toekomst hangt af van de verkoop van een nest raszuivere puppy’s aan een lokale misdadiger. Als de deal niet doorgaat, neemt Lilibeth de beslissing elders op zoek te gaan naar betere leefomstandigheden. De baan die ze vindt, laat geen echter kinderen toe. Lilibeth laat María daarom achter bij een recyclingfabriek, waar zij, samen met andere kinderen, gedwongen wordt te werken. De dagen gaan voorbij en Lilibeth komt niet terug. María voelt zich verloren, verbijsterd en boos. Op een nacht ontmoet María Tadeo, een fantasierijke jongen die vastbesloten is haar met haar moeder te herenigen.

Kaarten kosten € 9 per stuk. Je kunt tot woensdag 12 april 12.00 uur kaarten reserveren via sancarlos@groningen.nl. Daarna en op de avond zelf kun je een kaartje kopen in de zaal. Betalen gaat per pin of QR-code. Als je via de mail bestelt, krijg je altijd een bevestiging van ons.

Locatie: Erlenmeyerzaal, Het Paleis, Boterdiep 111, Groningen.
Inloop en kaartverkoop: 19.45 uur
Start film: 20.30 uur
Spaans met Engelse ondertiteling
87 minuten