Archief
Archief per maand
- april 2023
- maart 2023
- februari 2023
- januari 2023
- december 2022
- november 2022
- oktober 2022
- juli 2022
- juni 2022
- april 2022
- maart 2022
- december 2021
- november 2021
- september 2021
- juli 2021
- mei 2021
- april 2021
- maart 2021
- februari 2021
- december 2020
- november 2020
- oktober 2020
- september 2020
- augustus 2020
- juli 2020
- juni 2020
- mei 2020
- april 2020
- maart 2020
- februari 2020
- december 2019
- november 2019
- oktober 2019
- juli 2019
- juni 2019
- mei 2019
- maart 2019
- december 2018
- november 2018
- juli 2018
- juni 2018
- mei 2018
- april 2018
- maart 2018
- januari 2018
- december 2017
- november 2017
- september 2017
- juli 2017
- mei 2017
- april 2017
- maart 2017
Archief per jaar
-
Sopa Borracha – Dronken Soep
>> 11 december 2019Sopa Borracha giet je traditioneel over het zoete brood, Marquesote, heen. Voor het recept hiervan, zie elders op deze pagina. […]
-
Marquesote – zoet brood
>> 11 december 2019In Nicaragua wordt met kerst traditioneel Marquesote met Sopa Borracha (dronken soep) gegeten. Natuurlijk zijn het ook buiten de feestdagen […]
-
Tostones
>> 15 juli 2019Tostones zijn gebakken bananenschijfjes en worden gegeten als bijgerecht of als borrelhapje. Benodigdheden (voor ongeveer 25 stuks) 3 groene bananen (bakbananen of onrijpe, nog […]
-
Frisdrank ‘Selva’
>> 15 juli 2019In Nicaragua wordt er vaak een ‘refresco natural’ gemaakt: een verfrissende drank van fruit en water. Soms wordt er naar […]
-
Cake Tres Leches
>> 5 december 2016Er bestaan tal van recepten die zowel in culinair hoogstaande keukens als in de kleinste huishoudens zijn ontstaan. Ze komen […]
-
Gallo Pinto
>> 5 december 2016Het meest gegeten gerecht in Nicaragua is de zgn. Gallo Pinto (letterlijk ‘gespikkelde haan’). Het kan als ontbijt gegeten worden, […]