Stedenband op Zeldzaam Mooi Markt 26 juni

>> 20 juni 2022

Aanstaande zondag, 26 juni, zijn we te vinden op de Zeldzaam Mooi Markt, die van 11-17 uur op de Vismarkt in Groningen plaatsvindt.
We vertellen over ons werk, maar proberen je bovenal te verleiden met onze prachtige en bijzondere producten uit Nicaragua. Houtsnijwerk, aardewerk, tassen, koffie…je vindt het allemaal bij onze kraam!
Daarnaast is het de eerste dag dat je onze unieke Groningen-San Carlos zeep, gemaakt door Soap7, kunt aanschaffen. Deze Tuani Zaipe is een geweldige mix van Groningen (koolzaad) en San Carlos (hibiscus), maar heeft ook tonen van bergamot en patchouli.

Tot slot maakten we twee heel mooie ansichtkaartensets: één met afbeeldingen van de muurschildering die op het Montessori Lyceum Groningen werd gemaakt vorig jaar. De Nicaraguaanse kunstenaar Miguel Ruiz werkte hierin samen met leerlingen van het MLG, met het bijzondere Madre Tierra als eindresultaat.
De tweede set laat San Carlos zien door de ogen van de jonge Sancarleense kunstenaar Ricardo Cabrera. In zijn geheel eigen stijl weet hij het straatbeeld van San Carlos te vangen in kleurrijke tekeningen.

We hopen je zondag te ontmoeten!