Tweedejaars Sportkunde studenten zetten zich in voor San Carlos

>> 30 mei 2018

Op 8 mei jl. zijn de tweedejaars studenten van de studie Sportkunde van de Hanzehogeschool per klas met elkaar de strijd aangegaan om een zo hoog mogelijk geldbedrag op te halen voor het sportproject in San Carlos. Dit doen zij in aanloop naar de Runnersworld Speedman Triathlon waar ze allemaal aan mee doen.

Om het sportproject in San Carlos te ondersteunen heeft onze sportstagiaire Mila Schmidt een sponsoractie georganiseerd. Hierbij is het de bedoeling dat alle studenten zich laten sponsoren voor hun deelname aan de triathlon. Vrienden, familie, maar ook onbekenden, kunnen een donatie doen via de speciaal voor dit doel gemaakte actiepagina. Het geld dat met deze actie wordt opgehaald, zetten we in voor een zwemcursus in de tweede helft van 2018. Daarnaast worden ook de buitenschoolse activiteiten in San Carlos financieel ondersteund met de opbrengst.

Op dit moment hebben de studenten al €645,- opgehaald! Ze hebben nog ruim twee weken de tijd om dit bedrag te verhogen, want op zondag 17 juni 2018 nemen de studenten deel aan de Runnersworld Speedman Triathlon, geïnitieerd door GVAV Rapiditas Triathlon. De start is om 11:30 uur bij Sportcentrum Kardinge.

Om deze sportieve studenten te steunen tijdens de triathlon en een steentje bij te dragen aan het sportproject in San Carlos, kunt u zelf ook doneren via de speciale actiepagina. Daarbij kunt u één klas of één student steunen.